Adăpători și Hrănitoare pentru Găini și Animale de Fermă

adăpători și hrănitoare

Într-o gospodărie sau o fermă prezența păsărilor și animalelor este ceva normal și obișnuit dacă nu cumva chiar obligatoriu pentru eficiența fermei. În procesul de creștere a animalelor sau păsărilor hrănirea și adăparea acestora sunt unele din principalele aspecte de care trebuie să aveți grijă, deoarece atât animalele cât și păsările se hrănesc cu ajutorul hrănitoarelor.

Echipamentele de hrănire pentru păsări se numesc hrănitoare păsări și sunt echipamente din material plastic sau alte tipuri de materiale ce nu corodează în prezența intemperiilor dotate cu control al cantității de hrană eliberată, pentru a nu se risipi hrana. Procesul de adăpare controlată a păsărilor și animalelor se face cu ajutorul echipamentelor numite adăpători. O adăpătoare este un echipament confecționat în funcție de tipul de păsări, acestea să poată bea apă natural fără a face eforturi semnificative, iar eliberarea apei să se facă controlat fără să se risipească.

Dintre cele mai cunoscute adăpătoare amintim adăpătorile pentru rațe și găini. Alegerea unei adăpători se face de obicei în funcție de animal astfel pentru a alege adăpătoarea dorită vă recomandăm să discutați înainte cu specialiștii magazinului PentruFermier pentru a primi recomandările bune și corecte.

Pentru mai multe modele de adăpători și hrănitoare pentru animale și păsări vă invităm pe siteul nostru https://www.pentrufermier.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Meniu principal

Deschide chat
1
💬 Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua 👋

Cum vă putem ajuta ?