Bulgării de sare și importanța lor

bulgări de sare

Bulgării de sare sunt încă preferați de mulți crescători de ovine. Pe site-ul https://www.pentrufermier.ro găsiți bulgări de sare care asigură animalelor un aport controlat de complexe de vitamine și minerale, în plus față de ceea ce oile primesc de la sarea naturală. Crescătorii de animale trebuie să acorde o atenție sporită nevoilor nutriționale ale oilor aflate în stabulație și care trebuie să consume hrană calitativă, dar și cantitativă, aceasta fiind foarte importantă pentru ovine și un factor cheie pentru sănătatea lor!

Sarea nu trebuie să lipsească din hrana oilor, indiferent de anotimp, la fel ca și apa, aceasta ajutând oile să fie sănătoase și productive.

În perioada rece, crescătorii de oi pot compensa lipsa furajelor verzi cu bulgării de sare. Prezența acestor bulgări de sare în rația zilnică a animalului determină creșterea poftei de mâncare, îmbunătățirea calității laptelui, precum și creșterea productivității de lapte, de asemenea, ajutând oile să aibă o stare generală de sănătate mai bună, să fie rezistente și să nu se îmbolnăvească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Meniu principal

Deschide chat
1
💬 Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua 👋

Cum vă putem ajuta ?