Creșterea curcanilor

furaj starter curcani nc 1610

Furajul starter curcani

Furaj starter curcani nc 1610 – este un furaj intensiv, destinat puilor de curcă începând de la o zi până la vârsta de 4 săptămâni. Furajul starter este alcătuit în aşa fel încât să poată satisface la maxim cerinţele nutritive ale celor mai performanţi hibrizi de carne, care astfel vor exprima uşor potenţialul productiv deosebit.

O altă caracteristică importantă a furajului starter este că, administrat din prima zi de viaţă, poate să ofere cantitatea minimă de nutrienţi chiar şi acelor pui de curcă, care în primele zile de viaţă consumă cantităţi mai mici de furaje, din cauza apatiei (întâlnită uneori la puii de curcă).

În acest fel, toţi puii de curcă hrăniţi cu furaj starter curcani, vor beneficia, din punct de vedere nutritiv, de un start bun, care va crea premisele unei bune dezvoltări în următoarele faze de creştere.

Mod de utilizare

Furajul starter trebuie administrat puilor de curcan până la 4 săptămâni deoarece beneficiile aduse pentru organism vor avea efect îndelungat, pe toată perioada creşterii, datorită aportului excelent şi complet de nutrienţi esenţiali pentru dezvoltarea optimă a  organismului.

Beneficiile furajării cu furaj starter vor fi vizibile atât în greutatea corporală şi viteza de creştere a puilor de curcă, cât şi asupra sănătăţii acestora, datorită dezvoltării viguroase a sistemului imunitar şi asigurării unor rezerve nutritive la îndemâna organismului pentru tot restul perioadei de creştere. Datorită riscului de contaminare cu paraziţi în spaţiul de cazare, furajul starter are în compoziţie un coccidiostatic, ales astfel ca în doze foarte mici să poată preveni îmbolnăvirea pe toată durata furajării cu acest tip de furaj. Ingredientele folosite pentru fabricarea furajului starter curcani sunt dintre cele mai atent alese, ele făcând parte dintr-o categorie „selectă” de materii prime, destinate exclusiv produselor speciale din gama starter.

Se poate spune despre furajul starter curcani că nu are echivalent între produsele destinate curcanilor, datorită compoziţiei sale unice, a modului în care este fabricat şi bineînţeles datorită rezultatelor excepţionale obţinute la puii de curcan furajați cu acest produs.

Magazinele noastre:

  • Șos. Râmnicu Sărat nr. 37

  • Șos. Buzăului nr. 102A

  • Com. Movila Miresii

  • Galați, piața de păsări

  • Calea Brăilei nr. 169A – Ianca

  • Str. Brăilei nr. 61 – Comuna Viziru

   Contact: 0787 425 177 | 0339 732 600

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Meniu principal

Deschide chat
1
💬 Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua 👋

Cum vă putem ajuta ?