INFORMAȚII LIVRARE

Politică livrare și retur – produsele comandate pe pentrufermier.ro sunt livrate doar prin curier rapid: Fan Courier, Sameday și Prioripost. Garantăm că toate comenzile plasate de luni până vineri până în ora 12, vor fi predate curierului în aceeași zi. Comenzile plasate după această oră pot pleca în aceeași zi, sau în ziua următoare. Comenzile plasate Vineri după ora 12, Sâmbătă sau Duminică, vor fi predate curierului Luni. Curierul livrează coletele la destinație în ziua următoare ridicării de la sediul nostru. Pentru localitățile din mediul rural, aflate în afara ariei curierului, livrarea poate dura 2 sau 3 zile lucrătoare.

POLITICA DE RETUR

Poți returna produsele cumpărate online, fără să invoci un motiv anume, în termen de 14 zile de la primirea coletului. Noi îți vom returna toți banii (mai puțin cei de livrare), în maxim 5 zile.

Evident, produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost primite, cu ambalajul și etichetele nedeteriorate. Nu se vor accepta la retur produse care prezintă defecte de orice fel.

Cum procedezi pentru a returna un produs?

Accesează pagina de Retur  ( https://pentrufermier.ro/formular-de-solicitare-retur/ ) și completează formularul. Produsul trebuie să ajungă în aceeași formă / condiție ca atunci când el a fost livrat. După primirea coletului, vom examina produsul și vom restitui suma plătită inițial sau vom trimite un alt produs la schimb, după preferința clientului. Oricine realizează o comandă pe, sau prin intermediul site-ului pentrufermier.ro (sau a numerelor de telefon afișate pe acest site) se obligă să respecte aceste condiții.

În cazul în care produsul primit prezintă vreo defecțiune, contactează-ne în maxim 48 de ore de la primirea acestuia.

*Produsele personalizate nu se pot returna / schimba!*

Meniu principal

Deschide chat
1
💬 Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua 👋

Cum vă putem ajuta ?